Diensten

Het creëren van wervende, commerciële, creatieve of informatieve content die tegelijkertijd bijdraagt aan de vindbaarheid van je bedrijf.

Creëren van content

Elk online platform smacht ernaar. Content. Van websites tot socialmediakanalen: zonder goede inhoud of invulling zijn ze niets waard. Het klinkt zo simpel, maar blijkt in de praktijk voor veel ondernemers een onneembare horde, waardoor aspiraties vaak verzanden in teleurstellingen. Zonder content is een kanaal natuurlijk niets waard en is het lastig om gevonden te worden. Gelukkig heb ik voor jou de oplossing! Ik creëer namelijk graag content! Ik heb een persoonlijke stijl en kan in alle branches uit de voeten. Neem vrijblijvend contact op om samen eens door de talloze maatwerk-oplossingen voor jouw uitdaging heen te gaan!

Copywriter
SEO

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Een prachtige website is natuurlijk fantastisch, maar je hebt er niets aan als je door jouw doelgroep niet gevonden wordt op Google. Laat mij je helpen bij het optimaliseren van je website(s), zodat je niet langer meer achter je directe concurrentie aan loopt, maar zelf de lijnen uitzet en je eigen richting kiest. Ook kun je me inschakelen wanneer je precies weet hoe het allemaal werkt, maar eigenlijk gewoon een helpende hand kunt gebruiken van iemand die taken van je overneemt. Zo kun jij je weer focussen op je core business die jou energie geeft!

Online marketing & contactstrategiën

Het hebben van de juiste content is natuurlijk een pre voor het relevant zijn richting je doelgroep. Maar wat is nou precies je contactstrategie? Heb je wel eens nagedacht over hoe je mogelijke klanten warm kunt houden tot het moment waarop ze klaar zijn om een beslissing te nemen? Ik kan je niet alleen hierbij helpen, ik kan je ook helpen om een degelijk socialmediamanagement op te zetten, zodat je heel doelgericht je tot een bepaalde doelgroep kunt richten en je commerciële succes zal toenemen.

Online marketing
Sales

Behouden en vergroten van je klantportfolio met mailings op maat

Wil je graag aan nieuwe klanten komen, maar krijg je het maar niet voor elkaar om klanten JOU te laten vinden? Of wil je je ervoor zorgen dat je klanten ook klant blijven? Laat me je dan helpen met mailings op maat. Je kunt hierbij denken aan acquisitiemailings, productintroducties, nieuwsbrieven, klantretentie, branding, informatieve updates, etcetera.